M.M.T. Mines Corporation
                                                                                                          Garden ornaments, 
                                                                                                          Hand-carved stone products, 
 
<meta name="p:domain_verify" content="d56bdaaac43c457fb0e02dbfc1c851a2"/>

M.M.T. Mines Corporation

 
 
 
Pénzügyi szakértők bevonásával az a döntés született, hogy vásárolják fel a kitermelésre alkalmas területeket, vagy a már működő cégeket, és ezzel próbáljanak monopolhelyzetbe jutni a bányászás terén. Ez a folyamat a mai napig tart, s immár 8 országban van működő bányája a közben cégcsoporttá fejlődött vállalatnak. 1996-ban Magyarország is felkerült a cégcsoport vásárlói listájára, a Kispamacs Kft -nek köszönhetően. Mivel logisztikailag központi helyet foglal el az ország, már a  kezdetekben felmerült a nyersanyag feldolgozásának ötlete is. Ezt a Kispamacs Kft vállalta, így a nyugat-európai országokba rendelt termékek egy részét Magyarországon dolgozták fel. 2006-ban a 10 éves sikeres együttműködésnek köszönhetően a cégcsoport egy európai feldolgozó és kereskedelmi központként működő leányvállalat magyarországi megalapítását határozta el. A leányvállalat neve M.M.T. Mines. Co. Hungary lesz. A cég vezetésével a Kispamacs Kft igazgatóságát bízták meg. Ezzel a bővítéssel immár 2700 ember dolgozik azon szerte a világon, hogy az Ön házába, kertjébe tökéletes minőségű és minden évben új és új termék kerülhessen.
 
Az M.M.T. csoport az üzleti élet más területein is vonzónak találta magyarországot,illetve környező országokat, így több szálon kezdett a piac "meghódításába".
Már több ékszerüzletet vásároltak magyarországon is a fővárosban, és vidéki nagyvárosokban.
 
Több külföldi cég egyesítésével létrehoztak egy nemzetközi, több mint 700 főt foglalkoztató 6 országot összefogó biztonsági céget, speciális megbízások teljesítésére. specificsecurity@gmail.com
 
1.)Speciális, fokozottan védett személyek, több országon keresztül történő utaztatása, szállítása, védelme és ellátása.
2.)A másik feladatkör a kintlévőség kezelés, mely európában komoly méreteket ölt, és ezért vonzó vállalkozási terület.
3.)A szervezet harmadik feladata a megnyitott üzletek biztonságának szavatolása.
 
Augusztusban induló beruházási folyamat a megyékben történő, nagyrészben saját tulajdonú viszonteladói üzletek létesítése.
 
M.M.T. Mines Corporation